Blog a novinky

V tomto „blogu“ bych chtěl lépe a přehledněji prezentovat různé texty spojené se slovy. Nejnovější aktualizace aplikace Generátor slov. Změny a novinky v databázi slov ze kterých generátor čerpá. V plánech na rozšíření webu mám i další různé články pro které bude blog ideálním řešením k publikování.

Na tomto místě mne napadá, pokud byste se chtěli podělit o nějaký text, napsali jste článek, stačí i krátký odstavec, zkušenost s hraním si se slovy. Vymysleli jste novou hru se slovy, u které Vám generátor pomohl? Napište, určitě se na publikování domluvíme. Kontakt na mne je pospisil@generator-slov.cz.

novinka

26.2.2020 11:00:25

Aktualizace generátoru slov v.34/25

Dnešní aktualizace přináší řadu novinek. Počínaje spuštěním blogu, kde budou uváděny detailnější informace o novinkách a aktualizacích. Přidání možnosti přidávat ke slovům v databázi popisky a informace o slovech. Až po optimalizaci a úpravy grafické šablony. Pro více informací klikněte zde, nebo na název novinky.

Procházka

26.2.2020 10:56:16

Spuštění webu

15.01.2020

- První veřejné spuštění webu Generátor-slov.cz

- Velice děkuji za návštěvu, a pokud budete mít nápad na vylepšení nebo naleznete nějakou chybku, neváhejte mi napsat na info@generetor-slov.cz


1

Copyright© Speed-X/Ochrana osobních údajů/Obchodní podmínky